Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lăsat publicul mască. Cheloo: „Apreciez munca”

„Îmi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinară”, mărturisește Vlad Magicianul înainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mâinile, și cu gura, cu diferite părți ale corpului.”

colaj Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova cu un număr de magie pe scena iumor Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Vlad lucrează la Cirque de Soleil și vine să uimească publicul din România cu numărul său de magie. Are o experiență de mai bine de 20 de ani, iar în această seară, mai are și un ajutor de nădejde.

Citește și: Ce bolizi de lux conduce Cătălin Bordea. Juratul iUmor a scos din buzunar o avere pentru mașinile sale

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lăsat publicul mască. Cheloo: „Apreciez munca de-o viață”

Publicul și juriul nu și-au putut lua ochii de la scenă.

„Voi vedeți?” întreabă Cătălin Bordea, dorind să se asigure că și colegii săi urmăresc același număr inedit.

„Nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple”, mărturisește Cosmin Natanticu.

Apariția Alonei pe scenă a lăsat publicul mască.

„Tu crezi în fantome?” îl întreabă Cheloo pe Cătălin Bordea.

„Numărul a fost senzațional”, spun jurații.

„A fost SF”, adaugă Delia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova, jurizare în ediția din 3 martie 2024 la iUmor

„Nu mă așteptam sub nicio formă. M-am ridicat de pe scaun”, spune uimit Cătălin Bordea. „A fost ceva incredibil. Am mai văzut numere de magie la emisiunea asta, e prima oară când mi se face pielea de găină.”

„Eu sunt un tip foarte deștept și chiar recunosc asta, dar chiar am rămas fără cuvinte”, spune Cosmin Natanticu. „Bravo!”

„Este foarte amuzant ceea ce s-a întâmplat. A avut din toate elementele și magie. Bravo!” le transmite Delia.

„Apreciez munca de-o viață și oamenii care au grijă atunci când se prezintă la iUmor. (...) Mi-a plăcut foarte tare muzica. (...) sunt pasionat de muzica de circ”, le spune și Cheloo. „Mai ales cea macabră.”

„Cel ai bun număr de magie pe care l-am văzut eu vreodată. Fără să exagerez”, mai adaugă Bordea.

Astfel, Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Mauricio Lombardi vine din Peru pe scena iUmor: „Ești cel mai talentat purtător de mustață”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x