Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Cristi de la Iași aduce o ”șaorma” cu de toate pe scenă. Cosmin Natanticu: „Cum îți place ție”

Cristi de la Iași revine la iUmor. Acesta a încântat publicul cu personajele sale inedite în sezonul 15, iar acum vrea să repete reușita.

colaj cristi de la iași, cristi și ”trupa” sa comică, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea și cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Cristi de la Iași aduce din nou pe scenă „personaje trăsnite”.

„La iUmor îmi permit să mă joc mai mult cu personajele și să merg pe ideea de fabulă”, dezvăluie artistul.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Horia Manea, de la Chefi la cuțite la iUmor. Delia: „Meriți cuțitul de aur!”

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Cristi de la Iași aduce o ”șaorma” cu de toate pe scenă. Cosmin Natanticu: „Cum îți place ție”

Cristi îmbină muzica populară cu fabula și satira.

„Cum îți place ție, cu muzică”, îi spune Cosmin Natanticu lui Cătălin Bordea.

„E bun”, răspunde juratul.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Silviu Popa a avut parte de o răsturnare de situație. Cheloo: „Mă tem să nu devin empatic”

Cristi de la Iași, jurizare în ediția din 31 martie 2024 la iUmor

„Bravo”, îi spune Cătălin Bordea. „Aveți de gând să faceți un album întreg?”

„Am și făcut”, răspunde Cristi de la Iași.

Acesta l-a adus pe scenă și l-a prezentat juriului.

„De ce ați introdus șaorma în acest cântec tradițional? Folclorul este despre tradiții. Ce treabă are șaorma?” întreabă Delia.

„Este despre tradiție, însă la iUmor mereu vin cu ceva original și m-am gândit la niște personaje care se pot întâlni doar pe scena aceasta”, explică Cristi.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Roxana Chiperi revine la iUmor. Cheloo: „Lebăda își leapădă penele, dar năravul ba”

„Mai este un cântec cu pizza”, spune Delia. „Șaorma s-a dus. Acum lumea mănâncă alte lucruri. (...) Mi-a fost dor de tine, Luci. Ai fost un ursuleț minunat.”

„Luci, ce părere ai despre acest cântecel?” îl întreabă Cheloo.

„Mi-a plăcut foarte mult”, spune el.

„Întrebați și Șaorma”, intervine Delia.

„Creativ”, răspunde tânăra.

„E un fel de Gașca Zurli a muzicii populare”, spune Bordea.

Astfel, Cristi de la Iași a primit un like, de la Cătălin Bordea, și trei dislike-uri, de la Cheloo, Delia și Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 24 martie 2024. Teo Stoian replici acide cu Cheloo. Cătălin Bordea: „Nu trebuie să te enervezi”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Libre, momente de terapie pe scenă. Bordea: „E foarte interesant subiectul. Mai bagă ș... iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Gabriela Bîzgan stârnește discuții aprinse în juriu. Cosmin Natanticu: „Ești narcisist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x