Antena Căutare

Juriul iUmor, impresionat de un super show de stand-up comedy al unui scoțian. Cheloo: „Eu sunt fanul lui!”

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și în cel de-al patrulea episod al noului sezon, în fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, din partea celor mai talentați concurenți, duminică, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

colaj Teddy Hall pe scena iUmor, juriul iUmor: Delia, Cătălin Bordea, Cheloo, Cosmin Natanticu Galerie
iUmor - Alege comedia, în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Teddy Hall, un artist originar din Scoția, s-a prezentat pe scena iUmor cu un moment senzațional de stand-up comedy, stârnind admirația tuturor celor din sală, iar numărul său a primit numeroase laude din partea juriului.

Juriul iUmor, impresionat de un super show de stand-up comedy al unui scoțian. Cheloo: „Eu sunt fanul lui!”

„Eu sunt fanul lui! A fost prea bun numărul; un fel de Cheloo, dar pe partea cealaltă a scenei!”, a declarat însuși Cheloo, în timp ce Cosmin Natanticu a recunoscut: ,,Nici nu am prea multe de spus despre acest moment, ne-am bucurat de spectacol, de tine și sperăm să te revedem pe scena iUmor!”. La rândul ei, Delia i-a mărturisit concurentului: „Ești foarte talentat, se vede că locul tău este pe scenă , ești făcut pentru asta și ne-a plăcut mult!”

Întregul moment, despre care Cătălin Bordea a dezvăluit: „A fost un moment extraordinar, un număr demn de un scoțian!” va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Victor Slav aduce primăvara pe scena iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1: „Cum suportați să vedeți perfecțiunea lâ... iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Tudor Om, număr inedit de umor. Jurații au fost protagoniști: „Orice tip de omagiu e b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x