Antena Căutare

Premieră la iUmor! Ea este concurenta căreia Mihai Bendeac i-a dat prima carte verde! Juratul: ”Dumnezeu mi-a luat mințile!”

A trăit în Barcelona, dar acum e hotărâtă să se întoarcă în țară, la familia ei, iar înainte de a lua această decizie, Loredana Ungureanu a venit la iUmor. 

A trăit în Barcelona, dar acum e hotărâtă să se întoarcă în țară, la familia ei, iar înainte de a lua această decizie, Loredana Ungureanu a venit la iUmor.

Concurenta a realizat un număr de stand-up comedy cu totul și cu totul inedit, iar Mihai Bendeac nu și-a luat ochii de la ea. Ba mai mult, el a luat o decizie drastică.

„Eu aş vrea să scot o carte verde acum!”, a spus Mihai, în momentul în care concurenta şi-a încheiat prestaţia pe scena „iUmor”. Ba mai mult, juratul a mers în culise, unde i l-a prezentat tinerei pe scenaristul show-ului, Andreas Petrescu, alături de care o va consilia pentru urmãtoarea ei prestaţie pe scena iUmor. „E vina ta, Mihai, dacă nu iese bine!”, i-a mai spus concurenta.

”Nu e sfânt ce spune Bendeac, nu te lua după el”, i-a spus Delia.

Ba mai mult, după ce i-a dat cartea verde, Bendeac a fost copleșit de regrete: ”Mi-e jenă, bă. Sunt un om slab. I-am dat cartea verde, pentru că Dumnezeu mi-a luat mințile.”, a mai spus el.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Delia și Mihai Bendeac, în conflict la iUmor! De ce s-au ”certat” jurații: ”Fă ceva interesant!”... Revenire de senzație! Nae Nicolae, cele mai tari glume: ”M-am despărțit de iubită după ce a întors pizza pe partea ceala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x