Antena Căutare

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui”

Cea mai spectaculoasă apariție de la iUmor a fost Maia Morgenstern, care a făcut miştouri crunte la adresa juraților iUmor. ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, a spus marea actriță.

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui” Galerie
Maia Morgenstern

Emoțiile scenei iUmor au fost mult prea mari chiar și pentru Maia Morgenstern, însă talentul și toată munca depusă în acești ani au ajutat-o să le ascundă și să treacă la roast-ul juraților. Nu a uitat nici un jurat, aceasta luându-i la rând pe toți.

Lui Cheloo i-a dat cel mai bun sfat pe care aceasta l-a găsit de cuviință: ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, după vechiul proverb: cui pe cui se scoate.

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui”

Maia Morgenstern la iUmor

Maia are o anumită energie care aduce o atmosferă diferită oriunde merge. Jurații au fost onorați pentru că Maia i-a luat la mișto, fiind considerată de aceștia o actriță foarte talentată.

Oana Matache și-a înjunghiat sora pe la spate, pe scena iUmor!: „O iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei, eu nu am o ... Ediția specială de la iUmor a adus pe scenă cei mai îndreptățiți oameni să-i ia la „roast” pe jurați! Marian Godină, Oan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x