Antena Căutare

Apariție senzațională pe scena iUmor! Marcel Pavel, elegant din cap până în picioare: "Bendeac omoară oamenii de plictiseală"

Sezonul 8 iUmor. Cantaretul Marcel Pavel, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Sezonul 8 iUmor. Delia este extrem de încântată de prezența marelui cântăreț Marcel Pavel: "De mult timp nu l-am mai văzut. Era genul de invitat la care chiar nu te așteptai", spune Delia.

"M-am îmbrăcat așa din respect pentru public"

Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

"Îl văd pentru prima dată, live, pe Cheloo. Bine, așa se spune pentru început! În opt sezoane de iUmor am auzit doar o glumă, poate au fost două glume, dar pe Bendeac nu îl socotesc aici. Vine cineva și spune că Marcel Pavel face parte dintr-o generație veche, bătrân, cum ar veni. Cred că nu sunteți de acord!? Care se poate vedea desenată (n.r generația) pe un perete din paleolitic",spune Marcel Pavel.

Mihai Bendeac, a reușit să provoace "decese" cu serialul "Băieți de oraș"

Regina picioarelor sexy l-a înfierbântat pe Mihai: "Nu mi se deschide nici mie fermoarul!". Comediantul i-a pozat pe ascuns picioarele

"A reușit în televiziune, a creat și un serial "Băieți de oraș", extraordinar, pentru că a reușit performanțe greu de egalat, s-au înregistrat și decese, din păcate, doi fani ai serialului, au reușit, după vizionare a două sezoane legate, să moară de plictiseală", spune Marcel Pavel.

Le-a stat inima juraților! CNA-ul a "amendat" iUmor! Reprezentantul a urcat direct pe scenă. Este cel care a p... Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x