Mira, viitoarea soție a lui Mihai? Cântăreața i-a sucit mințile: "Au, mama! Bună seeeara, dar ce înaltă ești!"

Sezonul 8 iUmor. Cântăreața Mira, marea fană a lui Bendeac, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Sezonul 8 iUmor. "Numele meu este Mira și sunt aici pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram și pe FAcebook și pe Youtube", spune cântăreața.

"Am urmărit-o cât m-a ținut!", spune Mihai Bendeac

Se vede că îi umblă ochii după fete frumoase, iar Mira este și un artist în toată regula plin de senzualitate. Comediantul a apreciat multe dintre fotografiile Mirei de pe Instagram, dar parcă nu are curaj să facă primul pas.

Bendeac: "Fi-ți-ar capul ăla de proastă!" Actrița cu care a lucrat împreună, dezvăluiri pentru Mihai: "Sunt însărcinată!"

Replica senzațională a lui Mihai Bendeac

"Ce-au făcut, mă, ăștia cu tine, aici? Au chemat-o și pe maică-ta, l-au chemat și pe fratele tău, ți-au chemat și câinele să facă roast..", spune Mira

"Și acum mi-au chemat și viitoarea soție", o întrerupe Bendeac.

Mira este o cântăreață în vârstă de 25 de ani, iar Bendeac este un comediant în vârstă de 37 de ani. Ce ziceți, s-ar potrivi?

Le-a stat inima juraților! CNA-ul a "amendat" iUmor! Reprezentantul a urcat direct pe scenă. Este cel care a propus cele mai multe sancțiuni

Puteți urmări iUmor în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1 cu jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Urmărește întreg momentul în clipul de mai sus!

Ultimele știri