Antena Căutare

Mihai Bendeac, dezvăluire în premieră: „Când o să vină timpul, așa îmi doresc să MOR. Mi se pare modul suprem de a pleca din lumea asta”

iUmor este cel mai nonconformist și atipic chow de televiziune. Unul dintre motivele care îi oferă această notă originală e reprezentat de felul în care tratează juriul fiecare moment, dar și discuțiile pe care le au cele trei vedete în pauzele de jurizare.

Un astfel de episod a avut loc duminica trecută, când fanii emisiunii au aflat cum își dorește actorul să moară: „Cel mai frumos mod de a muri mi se pare că este legat tot de scenă. Eu unul mi-ași dori să plec pe lumea cealaltă în timp ce joc, iar personajul meu ar muri. Mi se pare extraordinar”, a spus Bendeac.

Bendeac, la un pas să izbucnească în plâns. Cineva special a venit în platou și i-a adus un tort: „Te iubesc!”... Pantomimă, glume și o veselie debordantă! Britanicul Matt Edwards, câştigătorul celei de-a opta ediții "iUmor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x