Antena Căutare

Nury Guney, cel mai simpatic turc, s-a întors la iUmor cu daruri indecente și povești...pe o română greu de deslușit! „Eu vorbit la perete”

Nury Guney, unul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 8 al emisiunii iUmor, a revenit pe scenă, de data aceasta cu surprize de zile mari pentru jurați!

Nury Guney este un cetățean turc care în prezent s-a stabilit în România. Pasionat de glume și de povești, concurentul a cucerit publicul și a primit suficient de multe voturi pentru a ajunge chiar și în semifinala sezonului 8 iUmor.

Nury Guney, spectacol savuros în semifinala iUmor

Turcul a venit cu cadouri îndrăznețe pentru cei trei jurați! Când au văzut tablourile surprinzătoare, Cheloo, Delia și Bendeac au avut reacții savuroase!

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

„Este pentru prima oară când o pictură reflectă imaginea reală a Deliei”, a glumit Cheloo despre portretul primit de artistă de la Nury Guney!

Nury Guney, cel mai simpatic turc, s-a întors la iUmor cu daruri indecente și povești...pe o română greu de deslușit! „Eu vorbit la perete”

Nuri Guney, povești din izolare în semifinala iUmor

Nuri Guney, povești din izolare în semifinala iUmor

Nury Guney a continuat apoi pe scena iUmor cu povești surprinzătoare, spuse pe româna lui greu de deslușit! Totuși, spectacolul a fost delicios!

CITEȘTE ȘI: „Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te incendiez la sacou, nu e prima oară”

Și ca totul să fie perfect, la un moment dat, acesta a dansat cu Delia pe o melodie celebră a lui Tarkan!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor ca să savurezi momentul!

„Pâine, circ și dansuri din buric pe repeat”, la iUmor. Mr. Kills l-a terminat psihic pe Bendeac! Cheloo: „L-am sabotat”... „Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x