Antena Căutare

(P) Un sandviș bun conține și un strop de umor. Subway și iUmor, ingredientele unei finale de nota 10

În viață, nu-ți trebuie multe. Iar pentru o seară perfectă, ai nevoie de și mai puține: un sandviș delicios și o emisiune care să te facă să râzi. Cu Subway și iUmor, mânânci atât cât trebuie și te distrezi cu gura până la urechi.

subway la iumor Galerie
Atunci când începe emisiunea ta preferată de umor,nu poți să râzi cu poftă dacă nu ai mâncat deja cu poftă. Tocmai de aceea, iUmor îți propune o metodă rapidă de a potoli foamea sau pofta de ceva bun. | Antena 1

Atunci când începe emisiunea ta preferată de umor, nu poți să râzi cu poftă dacă nu ai mâncat deja cu poftă. Tocmai de aceea, iUmor îți propune o metodă rapidă de a potoli foamea sau pofta de ceva bun.

Pentru a îți face seara și mai frumoasă poți să comanzi un sandviș delicios de la Subway, nici prea mare, nici prea mic, nici cu multă pâine, dar cu multe alte ingrediente care îți vor da pe spate papilele gustative.

Subway și iUmor, ingredientele unei finale de haz, la Antena 1

Într-o pauză de filmări, Dan Badea a făcut comandă la Subway pentru că simțea că foamea nu îi mai dă pace. Ce a urmat a fost complet neașteptat: "Suntem la iUmor și mie îmi e o foame de mor”, spunea Dan Badea în culise.

Soluția lui pentru această problemă a fost să sune repede la Subway și să își comande ceva delicios și proaspăt.

“Ia-mi și mie un sandviș. Da, din nou, dar fă-mi unul mic (…) Sau mai bine. Du-te la ei, spune-le că e pentru mine și să îmi facă o surpriză, dar mic. Ceva mic, dar surpriză”, spunea Dan Badea la telefon.

În finala iUmor, Dan Badea era nerăbdător în culise să își primească livrarea. Chiar dacă își dorea un sandviș mic, se pare că cei de la Subway i-au făcut o surpriză de proporții.

Ce a primit, de fapt, Dan Badea de la Subway în finala iUmor

Doi curieri de la Subway i-au adus lui Badea un sandviș uriaș, sandviș care avea nevoie de două persoane pentru a fi cărat.

“Bă, ești nebun? Ce e monstrul ăsta?”, spune Dan Badea surprins.

Prezentatorul iUmor a primit cel mai mare sandviș de la Subway, drept cadou de Crăciun.

“Dau cu sandvișuri bune spre voi! Cum îl mâncăm acum? Asta e ideea”, a mai zis prezentatorul, preluând sandvișul de la curierii săi.

Atunci când a desfăcut sandvișul și a văzut cât de bine arată, Badea a spus că îi plouă în gură și știe că acest sandviș îi va ajunge până în sezonul 12 iUmor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x