Antena Căutare

S-a dus Glonţ la englezi și le-a zis că e român. I-a cucerit! Acum vine rândul nostru să-l vedem în acțiune cu cubul Rubik! Bendeac: "Cred că omul ăsta lucrează la SRI!"

Flavian Glonț are experiență pe scenă. I-a făcut pe englezi să râdă, pe scena unui show de talente de la ei din țară, când a spus că este din România și apoi i-a lăsat muți de uimire pe jurați cu numărul său. 

Flavian Glonț are experiență pe scenă. I-a făcut pe englezi să râdă, pe scena unui show de talente de la ei din țară, când a spus că este din România și apoi i-a lăsat muți de uimire pe jurați cu numărul său. Ei bine, la el acasă, la iUmor, vine o un număr care i-a cam lăsat mască pe toți. În primul rând, Delia, Bendeac și Cheloo i-au fost asisenți și l-au ajutat să rezolve mai multe cuburi Rubik. Ce a ieșit?

”Până când și-a dat jos sutienul, am crezut că-i bărbat!”April O`Peel și-a scos costumul de găină și ne-a arătat... burl... Cum să faci un VIRAL în doar 25 de secunde! Melodiile "Mă ucide ea" şi "Ce are ea" au alt înţeles la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x