Antena Căutare

Ștefan Ene s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurentul i-a cucerit pe jurați cu un număr de un umor inocent

Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, numere inedite de umor.

colaj foto cu stefan ene pe scena iumor si poza cu juratii emisiunii iumor sezonul 15 Galerie
Concurentul i-a cucerit pen jurații emisiunii iUmor, sezonul 15, de la Antena 1 | Antena 1

La finalul unei ediţii lider de audienţă la nivelul întregii ţări, cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Marian Vida, Camila Basterra, Florin Oancea, Ștefan Ene și Andrei Voicu. Ștefan Ene i-a cucerit pe jurați cu un număr de un umor inocent și s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Ștefan Ene s-a calificat în finala sezonului 15 al emisiunii iUmor, de la Antena 1

Rând pe rând, concurenţi care de care mai interesanţi şi-au făcut apariţia în faţa juraţilor iUmor, în cea mai nouă ediţie a show-ului, care a condus clasamentul audienţelor la nivelul întregii ţări, cu 5.1 puncte de rating şi 14.7% cota de piaţă. Dintre aceştia, Marian Vida, Camila Basterra, Florin Oancea, Ștefan Ene și Andrei Voicu i-au convins pe juraţi că merită să ajungă la votul publicului, iar aceştia au decis, în urma votului din aplicaţie, să îl trimită în finală pe Ştefan Ene.

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Claudia Moroșanu, Supereroina României, revine la iUmor: „Moment înjositor pentru mine”

Videoclipurile concurentului sunt virale pe rețelele de socializare, însă se temea ca numărul său să nu fie prea inocent pentru cei patru jurați. El s-a transformat într-un agent SRI pentru... nimeni altul decât propria persoană. Întrebat dacă este înscris la facultate, Ștefan a recunoscut: „Am intrat acolo din greșeală, eu nu știam pe ce planetă trăiesc. (...) Nu mă duc, nu-mi permite timpul”, recunoaște tânărul, care a avut cinci locuri de muncă până în prezent. Ce le va pregăti juraţilor, dar şi telespectatorilor în continuare, aceştia vor putea afla urmărindu-l în finala noului sezon iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ovidiu Anton și Anda, Ecaterinca, și-au spălat rufele în public: „Așa e în trei”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul National

Perioada 11 noiembrie 2023

iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Andrei Voicu revine pe scena iUmor și hipnotizează juriul și publicul: „Îl strică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x