Antena Căutare

Râzi fără oprire, nu glumă! Tiberiu Popovici, cele mai tari glume despre bărbați și femei: ”Războiul a fost câștigat de ele!”

A fost textier de muzică populară, una dintre melodiile scoase de el fiind ”Coji de portocale”, a Simonei Nae și a lui Cristi Nistor, iar acum a venit la iUmor. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. A fost textier de muzică populară, una dintre melodiile scoase de el fiind ”Coji de portocale”, a Simonei Nae și a lui Cristi Nistor, iar acum Tiberiu Popovici a venit la iUmor.

Tiberiu Popovici s-a apucat de stand-up comedy pe când în țară existau opt cluburi, iar acum a dat tot ceea ce fost mai bun, reușind să-i impresioneze pe jurați cu un număr despre războiul dintre femei și bărbați.

”Noi doi ne cunoaștem. În momentul în care te-am cunoscut mi-am dat seama că ești un tip inteligent. Acum, această părere se menține. Mi-am dat, în schimb, seama că ce faci tu nu e stand-up, e altceva. Dar îmi place.”, i-a spus Bendeac.

Delia a intervenit, evident, și l-a complimentat: ”Eu cred că e stand-up. Și mi-a plăcut. E diferit, dar mi-a plăcut. Eu cred că merită să meargă mai departe, merită să fie votat.”

N-ai văzut așa ceva! Ion Oprică l-a adus pe Tândală la iUmor, iar Cheloo a reacționat: ”Trebuie să încheiem. Avem un dec... Mihai Bendeac, hotărât să-și afle arborele genealogic: ”Cred că sunt o reîncarnare a lui Molière”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x