Antena Căutare

Tu ai ales cum să te distrezi la iUmor, împreună cu Manole, maestrul snack-urilor incredibile. Ce jurat a fost favoritul tău

Campania Râzi cu poftă a ajuns la sfârșit, iar spectatorii iUmor s-au distrat, au votat și au ales care dintre cei trei jurați este câștigătorul. Ce e mai important, însă, este că toată lumea și-a mai făcut un prieten: pe maestrul snack-urilor incredibile de la Alka, elefantul Manole.

Tu ai ales cum să te distrezi la iUmor, împreună cu Manole, maestrul snack-urilor incredibile. Ce jurat a fost favoritul tău
Tu ai ales cum să te distrezi la iUmor, împreună cu Manole, maestrul snack-urilor incredibile

Weekend de weekend, telespectatorii aleg emisiunea iUmor pentru cea mai bună pauză de relaxare din săptămână, când vor să râdă cu poftă și să se simtă cu adevărat bine, la ei acasă. Până recent, au putut să ia parte și la campania sustinuta de Manole, care le-a adus și mai multe zâmbete pe buze.

Ce jurat iUmor a fost ales câștigătorul campaniei „Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo”

Telespectatorii au avut de votat la ce momente din emisiune să se uite în digital în funcție juratul iUmor care le place mai mult. Sub motto-ul „Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo”, fanii emisiunii de la Antena 1 au avut ocazia să își aleagă numerele amuzante din show după ce au votat pe https://razi.a1.ro/.

Cu mulți concurenți surprinzător de amuzanți, cu momente care au sucit perspectiva, cu explozie de umor, momente greu de uitat sau concurenți neobișnuit de haioși, cu momente care au turtit rutina și au schimbat perspectiva, telespectatorii iUmor au avut de unde alege.

Așa se face că cei mai mulți dintre ei au ales să se spargă de râs împreună cu Cheloo, l-au votat în număr mare și l-au ales pe el câștigătorul campaniei Râzi cu poftă.

Fenomenul iUmor a fost susținut de elefantul Manole, maestrul snack-urilor sucite, răsucite și turtite, acoperite cu mirodenii și semințe delicioase.

iUmor 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 11 iUmor... Teodor Stroe este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. „A fost o decizie foarte grea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x