Antena Căutare

Alexandru Ariton, un concurent mic cu inima mare! I-ar dona premiul unui prieten

Alexandru Ariton are un vis: să câştige Junior Chef. Asta pentru că vrea să doneze premiul unei fiinţe speciale din viaţa lui.

Alexandru Ariton are un vis: să câştige Junior Chef. Asta pentru că vrea să doneze premiul unei fiinţe speciale din viaţa lui.

Nu e mama, sora sau bunica lui. Nici măcar un amic de joacă. Ci pisica lui, Ţiţi.

"Aş dona premiul pisicii mele", a spus Alexandru. Chiar dacă uneori face nebunii, Ţiţi este prietenul lui cel mai bun. Iar Alex are mare grijă de el!

La Junior Chef a păşit emoţionat şi uimit de decoruri. A pregătit şi o reţetă exotică: ton roşu pe pat de legume. Vizante nu prea a înţeles cum stă treaba cu tonul roşu.

"Cum peştele crud? Ce fel de bucătărie e când nu faci nimic?", se întreabă juratul.

"Eu sunt şeful!", i-a răspuns concurentul. Ştie el ce face! Acasă găteşte cu cartea lui Gordon Ramsey pe masă.

"Cred că o să mă descurc la Junior Chef, pentru că am ambiţie şi puţin talent!", a spus micul concurent. Chiar dacă în platou a încurcat puţin ingredientele şi a avut dificultăţi la plating, preparatul lui a fost excelent.

"M-am panicat. Erau juraţii în faţa mea. Trebuia să mă concentrez şi să şi vorbesc cu ei!". De emoţie, a strâns polonicul în mâini, în timp ce îi privea pe juraţi degustând preparatul lui.

"Dragul meu Alex, e o decizie foarte grea. Platoul ăla arată foarte bine. Arată echilibrat coloristic, cu accentul ala de merişor. Răspunsul meu este da!", a spus Vizante.

Tot DA a obţinut şi de la Horia şi Prinţesa Polonic.

La final, Alexandru a decis să meargă în echipa juratei.

Lisa Ionescu, o adevărată vedetă: "Vreau să devin o cântăreaţă care are propriul ei restaurant"... Copiii nu se pot decide! Să lucreze pentru NASA sau să devină Chefi bucătari?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x