Antena Căutare

Lacrimi amare la Junior Chef. "Am uitat să crestez puiul și să-l dau cu sare și piper!"

Concurenta de numai 8 anișori, Roxana Doroftei, a trecut printr-un moment greu în competiție după ce a omis câteva incrediente

Concurenta de numai 8 anișori, Roxana Doroftei, a trecut printr-un moment greu în competiție după ce a omis câteva incrediente. Inițial era extrem de sigură pe ea, însă încrederea în propriile forțe este curmată de o mică omisiune.

Roxana a uitat să cresteze puiul și să îl dea cu sare și piper, iar jurații, văzându-i lacrimile mari ce nu mai conteneau pe obrajii ei, l-au chemat în ajutor pe frățiorul ei.

Acesta a venit într-un suflet pentru a-și ajuta surioara, care insista să refacă preparatul. Situația a fost rezolvată, după ce Prințesa Polonic i-a șters lacrimile, iar preparatul a ieșit după bunul plac al bucătăresei.

Roxana Doroftei, în competiție cu propriul frate... Concurenții Junior Chef se întrec în roluri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x