Antena Căutare

Rareş a adus bucătăria avangardistă, la Junior Chef!

A intrat încrezător în platou, pregătit să le arate juraţilor că se pricepe în bucătărie. Rareş a gătit file de macrou în crustă de ovăz. Iar asta nu e tot! El a creat o reţetă proprie.

A intrat încrezător în platou, pregătit să le arate juraţilor că se pricepe în bucătărie. Rareş a gătit file de macrou în crustă de ovăz. Iar asta nu e tot! El a creat o reţetă proprie.

Căpşuni cu piper şi smântână. Acesta este desertul avangardist pe care Rareş l-a creat şi cu care i-a încântat pe juraţi. Nici felul principal nu a fost mai prejos.

Combinaţiile îndrăzneţe pe care le-a făcut l-au uimit pe Vîrlan. Însă, nu prea au fost pe gustul lui.

"Într-adevăr, ai gătit simplu şi minimalist. Dar eu nu sunt aşa de îndrăzneţ", a spus juratul.

Totuşi, ceilalţi jurati au fost extrem de încântaţi de prestaţia lui Rareş.

"Nu ar trebui să abandonezi gătitul, pentru că ce am gustat azi a fost foate bine făcut. Îmi place că ai îndrăznit. Mi-a plăcut foarte mult combinaţia din desert", a completat Prinţesa Polonic, oferindu-i un mare da.

"Sunt fanul tău declarat. Ţine-o tot aşa. Îndrăzneşte şi informează-te!", i-a spus Vizante. Cuvintele lui l-au convins pe Rareş care a decis să meargă mai departe cu Vizante.

Prinţesa Polonic dezvăluie o reţetă secretă cu multă... dragoste!... Vizante riscă tot! L-a scos din minţi pe Horia Vîrlan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x