Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 13 și 14, sezonul 2, din 23 februarie 2024. Doina și Violeta se împacă cu greu

În episoadele 13 și 14, sezonul 2, din 23 februarie ale serialului "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", soacrele se împacă, iar Doru și Marius pierd afacerea.

Colaj cu secvențe video din episoadele 13 și 14, sezonul 2 al serialului  Lasă-mă, îmi place! Camera 609 Galerie
Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 13 și 14, sezonul 2 - Doru și Marius pierd încă o afacere | Antena 1

[ivm guid=]În episodul 13, ,,Nu poți să împaci și capra și varza’’, Eva și Victor vizionează noua lor casă, iar Doru și Marius pierd afacerea.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Doina se simte vinovată

Eva le strânge pe Doina, Adina și Mara într-o adunare de familie. Aceasta le spune că ea cu Victor chiar s-au despărțit, după discuția avută cu el la birou. Eva îi dă dreptate mamei sale, iar planul devine și mai credibil. Doina crede în ce îi spune Eva pune planul în aplicare cu despărțirea de Victor, iar mama ei o crede: ,,Nu e de glumit, ăștia char se despart!’’

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 16 februarie. Violeta a prins momeala. Victor dă vestea despărțirii

Victor și Eduard se întorc acasă, iar Violeta panicată îi întâmpină: ,,Spune-mi că sunt niște zvonuri!”. Victor îi spune direct că s-a despărțit de Eva, Violeta și Sergiu rămân șocați.

Violeta și Victor poartă o discuție, iar acesta îi dă dreptate mamei lui în legătura cu Eva: ,, Tu ai avut dreptate de la bun început!”. Victor îi spune Violetei despre discuția cu Eva: ,,Mi-a zis că tu joci un teatru ieftin (…) e totul o mascaradă, ca să mă ții pe mine aproape!”

,,Incredibil, nu se poate așa ceva!” este reacția Violetei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Vlady este fericit că devine noul CEO Pop Concept

Vlady și Flory ajung acasă și dau vestea despărțirii dintre Victor și Eva. ,,Normal că mă bucur pentru noi, dar sunt puțin tristă pentru Eva’’, reacția lui Flory după ce Luminița îi spun că ține cu inamicul.

Vlady are și el o veste: ,,Tobe, vă rog!(…) Sunt noul CEO al firmei Pop Concept!”

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Elisabeta dă vina pe Violeta pentru despărțirea dintre Eva și Victor

Victor îi dă vestea Elisabetei că va trebuie să plec cu doctoratul în America, dar bunica nu îl crede, crezând ca e o glumă. Mai apoi, adaugă că s-a despârțit de Eva, iar Elisabeta își îndreaptă privirea spre Violeta, spunându-i că e doar vina ei!

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Victor îi spune Elisabetei de planul împăcării

Elisabeta vine la Victor în cameră și îl trage la răspundere dacă chiar s-a despărțit de Eva. Acesta îi spune că, de fapt, este doar un plan de împăcare între cele doua mame și că vrea ca cele două sa se simtă vinovate.

Sergiu se alătura conversației: ,,Cred că, bibanul a mușcat momeala!”

Vlady se acomodează in postura de CEO Pop Concept.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Felicia vizită la familia Pop

Felicia vine în vizită la Violeta și o susține pe această, punând paie pe foc despre mama Evei: ,,Să vină în propria ta casă, să te insulte, o țărancă!’’. Violeta adaugă că, daca erau cuscre, o asemenea situație nu s-ar fi întâmplat.

Eduard și Felicia părăsesc camera împreună pentru a-și face pașii zilnici.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Planul Elisabetei merge ca pe roate

În timp ce, Doina era la șaormeria ,,La Cumnați”, aceasta primește un telefon de la Elisabeta. Buni îi spune că, Violetei îi pare rău pentru cele întâmplate și că ar vrea ca aceasta să treacă pe la familia Pop.

Doina e de acord și acceptă invitația.

Violeta află de la Elisabeta că Doina va trece pe la ei să-și ceară scuze. Violeta e dispusă să o ierte: ,,Eu nu vreau război cu nimeni!’’

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Eva și Victor merg la noua lor casă

,,Wow ce drăgut este aici!”, reacția Evei după ce vede împrejurul casei. Eva este în extaz și adoră la nebunie casa: ,,Este mult mai drăguț, decât în poze!’’

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Adio șaormeria ,,La Cumnați"

Doru și Marius sunt în culmea fericirii cu noua lor afacere, după ce Doina a venit la ei și a mâncat o șhaorma. Marius vrea să sărbătoarească cu Mara, dar își face apariția un inspector șef de la primărie cu o veste șoc.

Inspectorul le spune că trebuie să închidă localul, deorece în zona respectivă se va construi o stație de metrou. Doru și Marius sunt devastați.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Doina își face apariția împreună cu Adina în casa familiei Pop

Doina și Violeta stau pentru prima dată față în față, după ce au avut scandalul. Urmează un schimb de replici între cele două că, de fapt cealaltă trebuie să își ceară scuze. Elisabeta intervine și afirmă că amândouă sunt vinovate.

O ceartă pornește din nou, iar Elisabeta începe să plângă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 13, sezonul 2, din 23 februarie. Eva are contracții

Eva și Victor, sunt la vizionarea noii lor case, iar tânăra începe să aibă contracții ,,Cred că o sa nasc!’

În episodul 14, ,,O picătura de dragoste face cât o tonă de dreptate”, Doina și Violeta se împacă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 23 februarie. Eva se află la spital

Victor Popescu o consultă pe Eva, după ce această a început să aibă contracții în timpul vizionării de casă alături de Victor Pop. În timp ce, acesta așteptă pe holul spitalului, stresat la maxim, în cabinet doctorul o asigură pe Eva, că nu este nimic grav.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 23 februarie. Împăcarea din spital

Violeta și Elisabeta împreună cu Doina și Adina vin de urgență la spital să vadă ce se întâmplă cu starea Evei. Deși, acestea încep o mică ceartă, din nou, în incinta spitalului, cele doua se opresc după ce o văd pe Eva. Doina și Violeta își recunosc vina pentru tot stresul pe care l-au creat și îi roagă pe cei doi să se împace pentru copil.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 23 februarie. Felicia își face apariția la mic dejun

Violeta, Sergiu, Elisabeta și Eduard iau prânzul în familie, gândindu-se petrecerea surpriză pentru Victor. Între timp, își face apariția Felicia în haine sport, gata să facă mișcare alături de Eduard. Cei doi se pregătesc să facă sport, iar Violeta vrea să li se alăture.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 23 februarie. Mara nu mai vrea să continue relația cu Marius

Marius se revede cu Mara și încearcă să o sărute, dar această refuză. Mara ii spune că are nevoie de timp, iar mai apoi adaugă ,,Toată relația noastră a fost o minciună de la început!. Marius e devastat după mărturisirea Marei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 14, sezonul 2, din 23 februarie. Eva surpriză pentru Victor.

Eva a pregătit o surpriză cu baloane în formă de înimă pentru ziua lui Victor. Totodată, Eva pornește un videclip cu urări din partea celor dragi lui și poze de la începutul relației lor

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este unul dintre cele mai noi proiecte marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x