Antena Căutare

2017-cel mai bun an pentru piața rezidențială din România

Piața rezidențială din România accelerează spre cel mai bun an din 2008 până în prezent, dovadă stă avansul înregistrat în dezvoltarea proiectelor imobiliare.

Piața rezidențială din România accelerează spre cel mai bun an din 2008 până în prezent, dovadă stă avansul înregistrat în dezvoltarea proiectelor imobiliare.

După ani buni în care dezvoltările s-au mișcat destul de încet, cu ansambluri de mici dimensiuni, dezvoltatorii reducându-şi vizibil riscurile, se poate observa astăzi o adevărată erupţie de ansambluri de mari dimensiuni în Bucureşti, dar și în alte orașe mari ale țării.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 12.000 de oferte cu apartamente noi scoase la vânzare din toate zonele țării.

Cererea şi oferta de pe piaţă s-au apropiat, iar noile cartiere rezidenţiale de mari dimensiuni s-au vândut foarte repede, în timp ce proiectele mari care au fost începute înainte de criză abia acum ajung la o rată de profitabilitate bună.

Am ajuns într-o perioadă în care piaţa se mişcă foarte bine, pe un trend așcendent. Tocmai de aceea, dacă vrei să îți cumperi o locuință acum este momentul perfect. Intră pe HomeZZ.ro și alege din cele peste 200.000 de proprietăți imobiliare locuința potrivită pentru tine.

Vrei să ai propria piscină? 5 pași de urmat... Vezi unde se vor construi cele mai multe apartamente noi în 2017-2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x