Cele mai căutate zone din București pe piața imobiliară

 

În urma unor sondaje realizate de specialiștii din domeniul imobiliar, au fost stabilite cele mai râvnite zone din București, unde există cea mai mare cerere de imobile. Iată care sunt acestea:

Sondajele au fost realizate pe aproximativ 760 de respondenți interesați să își cumpere o locuință. Dintre aceștia 25% au ales zona de Nord a Bucureștiului și 22% zona centrală.

Apartamentele din zona de nord se remarcă prin proximitatea față de pădurea Băneasa, marile clădiri de birouri din zonă și centrele de învățământ de prestigiu din zonă.

                   

Românii aleg să cumpere apartamente în centrul Bucureștiului pentru că vor să aibă acces la mijloacele de transport în comun și la centrele culturale.

Următoarele locuri în clasament au fost ocupate de zona de sud și cea de vest cu un procent de 15%  și zona de est cu 14%. Restul de 10% din cei chestionați au refuzat să răspundă.  

                 

Astfel, nordul Bucureștiul este cea mai căutată zonă datorită dezvoltărilor rezidenţiale şi al facilităţilor, totodată aici se află și cele mai multe construcții de locuințe. Dacă ești în căutarea unei locuințe atunci intră pe HomeZZ.ro, aici găsești peste 160.000 de oferte imobiliare din toată țara.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe