Antena Căutare

Desert: Briose à la Mazilique

Pentru varianta cu ciocolata se inlocuieste o lingura din cantitatea de faina cu una de cacao. Pofta buna!

Ingrediente










PENTRU GLAZURA

100g de ciocolata alba sau amaruie
2 linguri de lapte
50g de unt
75g de zahar pudra
fulgi de migdale, fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau capsuni pentru ornat

Preparare

1. Se asaza toate ingredientele pentru aluatul de briose intr-un bol si se amesteca cu mixerul 1-2 minute, pana se obtine o compozitie cremoasa.

2. Se asaza intr-o tava de copt briose, forme din hartie, speciale pentru briose. Se toarna cate putin din aluat in fiecare forma.

3. Se lasa in cuptorul preincalzit la 180º C/ gaz 4, pentru 18-20 de minute, pana cresc si se rumenesc.

4. Pentru glazura se topeste ciocolata impreuna cu laptele si untul. Se amesteca, adaugand si zaharul pudra. Se da fiecare briosa prin glazura si se orneaza, dupa preferinte, cu fulgi de migdale, fructe confiate, chipsuri de ciocolata sau capsuni.

Citeste mai multe retete interesante pe Good Food

Broasca testoasa de uscat nu are voie sa consume proteine!... Campanie antiobezitate: “Si eu traiesc sanatos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x