Reteta: Friptura cu sos barbecue
O friptura clasica si frageda, consumata alaturi de un sos delicios.
Publicat: Marti, 25 Octombrie 2011, 00:00 |
Actualizat Vineri, 29 Iunie 2012, 20:26
Ingrediente:
4 antricoate de miel (sau de vita, daca preferati)
1 lingura de ulei de floarea-soarelui,
plus o cantitate mica pentru prajit
1 ceapa, taiata marunt
150ml ketchup de rosii
3 linguri de sos Worcestershire
2 linguri de zahar muscovado light
2 linguri otet de vin rosu
Mod de preparare:
1.
2.
Good Food
VIDEO! Carduri pentru copiii disparuti, acum si in Romania!...
Limbajul trupului: cum iti poti da seama daca cineva te place...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) și Iulia Creangă, dezvăluiri la Interviurile Chefi la cuțite ▶️ Urmărește acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
Marti, 28.05.2024, 12:00
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Sambata, 25.05.2024, 15:58
Medicool sezonul 6, 25 mai 2024. Concluziile protocolului pentru o zi perfectă cu Cosmin Natanticu
Sambata, 25.05.2024, 12:00
Poftiți pe la noi, 28 mai 2024. Nea Marin, decizie radicală: Prietenia noastră se va opri aici!
Marti, 28.05.2024, 22:50
Citește și