Reteta: Paella, preparatul simbol al Valenciei
Paella este mai mult decat un preparat simbol al bucatariei Valenciei, este o invitatie la petrecere. O alchimie de diverse ingrediente, lasate sa se joace deasupra unui foc din lemn de portocal.
Publicat: Duminica, 10 Aprilie 2011, 00:00 |
Actualizat Duminica, 01 Iulie 2012, 08:39
Arome imbietoare, paellera - tigai uriase, asezate deasupra focurilor din lemn de portocal sau pin, ingrediente atat de diverse incat poti fi convins ca nici o reteta nu are cum sa semene cu celelalte, vizitatori care asteapta sa inceapa marea degustare...
orez, legume proaspete, carne de pui, iepure sau rata (in lipsa ei se pot folosi melci) si multe condimente, cele mai aromate fiind rozmarinul si sofranul.
Mod de preparare
Jurnalul.ro
flickr.com
Ce trebuie sa faci cand copilul isi pierde pofta de mancare...
Semne ca pisica e gestanta...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Sezonul 13 Chefi la cuțite și-a desemnat câștigătorul ▶️ Dă PLAY și vezi sezonul integral în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Sambata, 18.05.2024, 15:30
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
Luni, 13.05.2024, 11:00
Medicool sezonul 6, 18 mai 2024. Controverse medicale: Naștere naturală sau cezariană
Sambata, 18.05.2024, 13:00
Super Neatza, 20 mai 2024. Prognoza meteo cu Ramona Olaru: După orele amiezei, instabilitatea va creşte în nord, vest şi centru
Luni, 20.05.2024, 08:40
Citește și