Retete: Briosele - fragede si apetisante (partea 1)

+4 click pentru
galerie



Briose cu iaurt si banane

Ingrediente: 1 ¾ cana faina, ½ cana zahar pudra, 1 cana iaurt, 1 ou, 2/3 cana ulei vegetal, 2 banane zdrobite.

Preparare
: Se incalzese cuptorul la 180 grade Celsius. Se ung cu ulei formele pentru briose. Se amesteca faina cu zaharul intr-un vas mai mare. In alt vas se combina iaurtul, oul, uleiul si bananele, iar peste ele se adauga prima compozitie, treptat, amestecand continuu, pana la omogenizare. Se umplu formele de briose cu noua compozitie, se dau la cuptor, 25 de minute. Sunt gata atunci cand scoti o scobitoare din ele curata. Briosele se servesc calde sau reci.

Briose cu ciocolata amaruie

Ingrediente: 230 g faina, 1 ou, 60 g unt, 180 ml lapte, 150 g zahar, 10 g praf de copt, 1 lingurita cafea solubila, 50 g ciocolata amaruie, zahar pudra, esenta vanilie (sau rom).

Preparare
: Mixezi oul cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa. Topesti untul si il adaugi compozitiei, apoi laptele, pana se omogenizeaza, adaugi aromele si cafeaua. Faina, amestecata cu praful de copt, o incorporezi in compozitie. Torni compozitia in forme de muffins cu hartiute de copt, iar deasupra presari bucati de ciocolata! Bagi tava cu briose in cuptorul preincalzit, 15-20 minute! Briosele se servesc date prin zahar pudra.

Citeste si Revista Felicia!
Foto: rapidlylosebellyfat.com

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti