Antena Căutare

Rețeta lui Vlădutz: Bulz orășenesc, un preparat delicios, potrivit pentru 1 Decembrie

Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți propune ca de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, să te răsfeți cu bulz orășenesc, un preparat delicios cu mușchiuleț de porc și cârnăciori.

Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți propune ca de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, să te răsfeți cu bulz orășenesc, un preparat delicios cu mușchiuleț de porc și cârnăciori.

Ingrediente necesare:

- Cârnăciori
- Mușchiuleț de porc
- Smântână
- Brânză albastră
- Bacon
- Brânză telemea
- Parmezan
- Busuioc
- Mentă
- Salvie
- Mălai

Mod de preparare:

Se pregătește mămăliga, după care se adaugă verdețurile, iar când se răcește, se formează bulgări, ce se umplu cu parmezan și telemea.

Se rumenesc în unt și se servesc cu medallion de mușchiuleț, bacon caramelizat, cârnăciori și sos din brânză albastră.

Pentru a prepara sosul, brânza albastră se topește în smântână dulce, la foc mic, după care se adaugă smântână fermentată.

Poftă bună!

Sfecla roşie, leguma miraculoasă! E fabulos ce se întâmplă în corpul nostru când o consumăm... Rețeta lui Vlădutz: Cartofi franțuzești, un preparat delicios, perfect pentru zilele răcoroase de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x