Dacă ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce mâncare să pregătești, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune o rețetă gustoasă și ușor de gătit – piept de pui în vacanță.
Ingrediente:
- Un kilogram de roșii în bullion
- Un kilogram de piept de pui
- Un kilogram de gnocchi
- Busuioc
- Rozmarin
- Mentă usturoi
- Ulei de măsline
- 4-5 bucăți de ardei gras
- 200 g de parmezan
- 200 g de cașcaval
Mod de preparare:
Roșiile se pun la fiert cu sare, ulei de măsline, usturoi, rozmarin, busuioc și mentă. Se lasă la foc mic timp de o oră, până când scade bine sosul.
Pieptul de pui se condimentează, se pudrează cu făină, după care se rumenește ușor și se adaugă în sos, lăsându-l la fiert pentru încă 10 minute.
Se servește cu gnochi trași în unt și presărat cu parmezan și cașcaval
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!