Temperaturile ridicate din ultimele zile, alături de soarele generos te determină să simți ”miros” de primăvară, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari risotto cu spanac.
Ingrediente:
- 500 g de orez cu bob lung
- 2 kg de spanac proaspăt
- Trei legături de ceapă verde
- Trei legături de usturoi verde
- 300 g de parmesan răzuit
- Un litru de supă de legume
- 20 g de smântână dulce
Mod de preparare:
Ceapa și usturoiul verde se călesc ușor în ulei de măsline, după care se adaugă orezul bine spălat.
Supa se adaugă treptat, iar spanacul se opărește și se toacă mărunt.
Când orezul este aproape gata se adaugă smântâna, iar la final, parmezanul.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!