Vlădutz, bucătarul de la Neatza a preparat o delicioasă tocăniță bavareză, amintind astfel de "oktoberfest".
INGREDIENTE:
- 1,5 kg antricot de vitel
- 120 ml ulei de masline
- 4 buc ceapa rosie
- 1-2 mere
- 3 ardei capia
- 500 g ciuperci champignon
- 1 pahar vin roze(200-250 ml)
- 1 lingurita pasta de ardei dulce
- 1 lingurita pasta de ardei iute
- chimen
- coriandru
- piper
- sare
- zahar brun, dupa gust
- cateva frunze proaspete de oregano
- 100 g unt
- 1 lingura mustar bavarez
- 500 g spatzle
Pentru a afla modul de preparare apăsați AICI
Frumoasa asistentă de la Neatza a primit o dedicaţie culinară de zile mari! ”Pennele Flaviene”, o nebunie de arome şi te... Simplu, rapid și extrem de pufos! Pandișpanul cu vișine este atât de gustos și dulce, încât.... nu te vei mai putea opri...