Antena Căutare

A fost votat „cel mai frumos bebeluș Mireasă pentru fiul meu”! lAl cui credeți că este acest îngeraș?

Micuțul Joshua a fost votat „cel mai frumos bebeluș Mireasă pentru fiul meu”! Al cui credeți că este acest îngeraș? Ei bine, copilașul este rodul iubirii lui Gabriel, fostul concurent al show-ului matrimonial, și al frumoasei Roxana.

Micuțul Joshua a fost votat „cel mai frumos bebeluș Mireasă pentru fiul meu”! Al cui credeți că este acest îngeraș? Ei bine, copilașul este rodul iubirii lui Gabriel, fostul concurent al show-ului matrimonial, și al frumoasei Roxana.

Părinții săi nu mai contenesc cu declarațiile de dragoste pentru micuț, iar fanii cred în unanimitate că fiul lui Gabriel e pur și simplu adorabil.

„E cel mai frumos bebeluș!”, „Dintre toți copiii de la Mireasă pentru fiul meu, e cel mai frumos!”, „Doamne, ce bebe!” sunt numai câteva dintre comentariile postate de foștii susținători.

Un bebeluș așteptat cu nerăbdare

Şi-a încercat norocul în dragoste la ”Mireasă pentru fiul meu”, însă jumătatea lui avea să-l aştepte în afara competiţiei. Acum, Gabi Botez e mai fericit ca niciodată, alături de soția lui, Roxi, și de micuțul Joshua.

Gabi Botez și iubita lui, Roxana, au dat vestea cea mare legată de bebeluș în luna august.

”M-am gândit ceva înainte să-i dau vestea că va deveni tătic. Eram la mama, și i-am zis să vină la mine. Eram singură acasă și am zis să nu-i spun, să vadă el direct testul de sarcină. După ce a văzut, a început să plângă și mi-a spus că este foarte fericit și a urmat să le spun și părinților mei. Și mama a fost foarte fericită, m-a pupat, m-a luat în brațe. Marți aflăm ce sex are copilul. Eu vreau băiat și el vrea fetiță”, a mărturisit atunci Roxana, iubita lui Gabriel Botez.

Între timp, cei doi au devenit părinții unei minunății de copilaș!

O recunoști? A renunțat la iubirea lui Laur și s-a reinventat! Da, Marianita de la „Mireasă pentru fiul meu” e mai HOT c... Ali, surprins într-o ipostază rușinoasă și scandaloasă: „Stă ca pașa, n-are treabă, trăiește din banii babetei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x