Antena Căutare

Ionela și Teodor de la MPFM și-au mărit familia! Cei doi au o nepoțică: „Bine te-am găsit, prințesa noastră frumoasă”

Ionela și Teodor de la MPFM le-au prezentat-o celor care îi urmăresc pe rețelele sociale pe Keiley, nepoțica lor.

Colaj cu Ionela și Teodor de la MPFM Galerie
Ionela și Teodor de la MPFM, imagini adorabile cu fiul și nepoțica lor | Facebook & Antena 1

Ionela și Teodor de la MPFM s-au pozat alături de fiul și de nepoțica lor. Micuța s-a născut pe 1 februarie 2024. Foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasă pentru Fiul Meu o îndrăgesc enorm pe bebelușă și s-au pozat cu ea, lângă un tort roz.

„Bine te am găsit prințesa noastră frumoasă, să ai parte numai de bucurii în viață..te iubim”, a scris Teodor în deptul imaignilor adorabile.

Ionela și Teodor de la MPFM, apariție adorabilă cu nepoțica lor

Mulți dintre cei care au văzut fotografiile au crezut că micuța Keiley este fiica celor doi, însă cei care îi urmăresc permanent pe foștii concurenți ai sezonului 4 MPFM au făcut lumină și au precizat că este vorba despre nepoțica lor, pe care o îndrăgesc enorm.

Citește și: Oana și Cosmin de la MPFM 5 vor avea o fetiță. Cum au făcut anunțul și cum arată fosta concurentă cu burtica de gravidă

Ionela și Teodor de la MPFM sunt părinții unui băiețel în vârstă de 4 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O îndrăgită concurentă de la MPFM e însărcinată. A dat vestea mult așteptată recent

Fanii Mireasa și implicit Mireasă pentru fiul meu se bucură să vadă ce familii frumoase s-au creat în cadrul show-ului matrimonial. În sezonul 4 de Mireasă pentru fiul meu Teodor a cunoscut-o pe Ionela, iar în prezent cei doi se bucură de familia lor minunată.

Ionela și Teodor își amintesc cu drag de anul pe care l-au petrecut în casa Mireasă pentru fiul meu, unde s-au cunoscut unul pe altul și s-au îndrăgositit „la prima vedere”.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena Corbu de la MPFM și Mireasa sezonul 2? E de nerecunoscut acum

„Acel an pe care l-am avut în casa Mireasă pentru fiul meu nici nu știu cu ce cuvinte să-l descriu. Eu mi-am dorit foarte mult să ajung în această competiție. Și am intrat chiar când s-a înscris și Ionela. Îmi amintesc când ne-am văzut prima oară Dar prima oară i-am auzit vocea. Vocea ei a fost pătrunzătoare. Am început timid. Prima oară când am văzut-o avea o mască pe față. Am vorbit și când și-a dat masca jos mi-a plcăut cee ace am văzut de prima oară”, a povestit Teodeor despre începutul relației cu Ionela.

„Când am intrat în competiție nu speram să-mi găsesc pe cineva. Știu că sunt nebună. Eu n competiție am fost vulcanică și agitate și mă gândeam: Oare o să mă accepte cineva așa cum sunt?”: În momentul în car el-am întâlnit pe el am zis că e bărbatul de care o să fiu alături toată viața. A fost dragoste la prima vedere. Nu mă așteptam”, a povestit Ionela.

Citește și: Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x