Antena Căutare

Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu”, criticată dur. „Ce face ea concret? De ce nu muncește? Ce sfaturi poate da ea? Gospodină? Lasă de dorit!”

Frumoasa Adriana, devenită doamna Turcuman cu acte în regulă, după ce s-a căsătorit în finala de la "Mireasă pentru fiul meu" cu Valentin, a fost criticată dur pe un forum dedicat emisiunii. 

Frumoasa Adriana, devenită doamna Turcuman cu acte în regulă, după ce s-a căsătorit în finala de la "Mireasă pentru fiul meu" cu Valentin, a fost criticată dur pe un forum dedicat emisiunii.

Chiar dacă este iubită de milioane de telespectatori, doamna T nu este pe placul oricui. De când și-a făcut videoblog, ea oferă sfaturi de înfrumusețare, dezvăluie secrete culinare și are o părere despre aproape orice subiect. Nu puține sunt vocile care... îi contestă abilitatea de a da sfaturi. Adriana nu are însă pretenția că e un specialist, ci doar își împărtășește experiența.

„Ce face Adriana concret? De ce nu munceşte? Ce sfaturi poate da ea , când habar nu avea să şi îngrijească părul, ce-i drept are un păr frumos, dar era mereu neîngrijit. Gospodină ,lasă de dorit; invidie , răutate cât cuprinde iar minciuna - cu care a intrat în casă - a descalificat-o total!”, e mesajul transmis de o fostă susținătoare.

Adriana şi Valentin au câştigat inimile a milioane de români şi au reuşit să fie mirii celui de-al cincilea sezon. De când au ieşit din Casa Mireselor, cei doi proaspăt căsătoriţi îşi trăiesc povestea de iubire cum nu se poate mai frumos.

Voi ce credeți?

"Planul lui Ali a fost să se recupleze cu Edith și să câștige competiția". Susținătorii "Mireasă pentru f... Nebunie totală la "Mireasă pentru fiul meu". Petru s-a îndrăgostit de mama unui alt concurent: "Vreau să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x