Antena Căutare

Ali, mesaj usturător pentru cei care-l critică! „E greu să stai cu o fată frumoasă care atrage toate privirile”

Ali și Edith, foști concurenți la Mireasă pentru fiul meu, s-au împăcat. Criticat pentru că nu i-a fost mereu alături iubitei lui, Ali le-a transmis un mesaj usturător cârcotașilor.

Ali și Edith, foști concurenți la Mireasă pentru fiul meu, s-au împăcat. Criticat pentru că nu i-a fost mereu alături iubitei lui, Ali le-a transmis un mesaj usturător cârcotașilor.

„Câinele care latră nu-i prăjit destul!”, a fost mesajul transmis de fostul concurent din Casa Mireselor.

„E greu să stai cu o fată frumoasă care atrage toate privirile, gingaşă cu bun simț, feminină în adevăratul sens al cuvântului... O astfel de fată e visul bărbaţilor şi atunci e mai uşor să o laşi să plece...”, i-a scris un comentariu de tip replică o fostă telespectatoare a emisiunii.

Înainte de a abandona competiția Ali a pus capăt relației cu Edith! Plecarea concurentului din Casa "Mireasă pentru fiul meu", a stârnit foarte multe controverse. Edith a fost pur și simplu distrusă de gestul șocant al fostului iubit, iar mama concurentei a venit de urgență să-și consoleze fiica rămasă cu inima frântă.

Nu bine s-a împăcat cu Ali, că Edith a și fost văzută cu alt bărbat: „Cine este acest tânăr frumos și pachețel de mușchi... Georgiana, fosta iubită a lui Ali, a avut puterea să reacționeze pentru prima dată după ce fostul concurent și Edith s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x