Antena Căutare

Concurenții s-au dezlănțuit la lansarea videoclipului "Anonim", realizat de Mellina și Karym. Fetele i-au ademenit pe băieți cu miscări sexy, dar nici ei nu s-au lăsat mai prejos

Concurenții s-au distrat pe cinste la lansarea videoclipului "Anonim" realizat de Mellina și Karym.  Au dansat, au râs şi au cântat împreună. Au trecut de la un stil la altul, iar petrecerea s-a dovedit a fi una reuşită.

Concurenții s-au distrat pe cinste la lansarea videoclipului "Anonim" realizat de Mellina și Karym. Au dansat, au râs şi au cântat împreună. Au trecut de la un stil la altul, iar petrecerea s-a dovedit a fi una reuşită.

Pentru câteva momente, au uitat de rivalităţile şi răutăţile din casă şi s-au dezlănţuit. Cu mişcări sexy, fetele i-au adementi pe băiaţi şi nici ei nu s-au lăsat mai prejos.

Melodiile hip-hop i-au încins bine. Mai că s-ar fi lăsat cu o competiţie de talente, nu alta! Un concurent a fost la un pas de a-şi demonstra calităţile de dansator.

Mădălina față-n față cu stripperul care a făcut-o să plângă. Concurenta s-a schimbat la față: "Și dacă nu erai film... Susținătorii au votat, iar drumul lui s-a încheiat la "Mireasă pentru fiul meu"! Cine a părăsit competiția? Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x