Antena Căutare

Emilia și Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu", mai fericiți ca niciodată! Ce au făcut cei doi la Chișinău, acasă la tânără. Fanii: „Felicitări!”

Doi foști concurenți din Casa Mireselor își trăiesc cu intensitate povestea de dragoste și nu ne-ar mira dacă în curând vor bătea clopotele de nuntă! 

Doi foști concurenți din Casa Mireselor își trăiesc cu intensitate povestea de dragoste și nu ne-ar mira dacă în curând vor bătea clopotele de nuntă!

Deși spre sfârşitul celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" certurile dintre Emilia şi Nicolae i-au revoltat pe fani, dar amorezii i-au surprins total acum.

În ciuda faptului că nimeni nu le-a dat nicio şansă şi mulţi credeau că relaţia dintre cei doi foşti concurenţi se va destrăma rapid, Emilia şi Nicolae par să se iubească enorm de mult.

De curând, Emilia l-a dus pe Nicolae acasă, la Chișinău, unde tinerii au profitat de ocazie și au ieșit în club. Împreună, sunt mai frumoși ca niciodată și par că se completează reciproc. Fanii i-au felicitat încă o dată pentru relația lor frumoasă.

Anunț bombă! Un îndrăgit prezentator tv din România vrea să intre în casa "Mireasă pentru fiul meu", după ce i... Logodnica însărcinată a unui fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, izbitor de frumoasă! Fanii: E o păpușă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x