Antena Căutare

FOTO-GHICITOARE pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu!”. Recunoașteți personajele? Fiorul pasiunii, mai puternic decât orice patimă!

Pentru astăzi, avem pentru voi o reală provocare! O foto-ghicitoare hot pentru voi, fanii „Mireasă pentru fiul meu!”. Recunoașteți personajele? 

Pentru astăzi, avem pentru voi o reală provocare! O foto-ghicitoare hot pentru voi, fanii „Mireasă pentru fiul meu!”. Recunoașteți personajele?

Deși nu se cunosc de mult timp, băiatul fiind ultimul intrat în Casa Mireselor, nimic nu i-a putut opri! Nu știm dacă au încălcat până la capăt „Regula 25”, cert e că fiorul pasiunii au fost mai puternic ca niciodată!

S-au sărutat, s-au îmbrățișat prin pat și cu greu s-au mai putut stăpâni. Imaginea surprinsă este o captură hot, publicată de o telespectatoare perspicace a emisiunii. Cristi și Georgiana nu mai contenesc cu „tandrețurile”, asta însemnând că atracția dintre ei e un aputernică!

Au întrecut ei vreo limită a decenței?

Ana-Maria și Laurențiu s-au sărutat pătimaș: ”Oficial, noi doi formăm un cuplu!” Casa Mireselor e în sărbătoare!... Iulia și Laurențiu de la "Mireasă pentru fiul meu" își clarifică situația: ”Ana-Maria a fost deranjată că Laur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x