Antena Căutare

Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată deloc ca odinioară! Breton, păr scurtat, buze injectate: „rețeta” unui look total schimbat!

La trei ani de la ieşirea din competiţie, frumoasa Lorena este de nerecunoscut. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii, și-a uimit fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe contul său de Facebook.

La trei ani de la ieşirea din competiţie, frumoasa Lorena este de nerecunoscut. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii, și-a uimit fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe contul său de Facebook.

După ce și-a vopsit părul într-o nuanţă mai închisă, scurtându-l totodată, tânăra a ales să își facă o nouă "modificare": breton! În plus, Lorena și-a injectat acid hialuronic în buze, devenind extrem de senzuală!

Fanilor nu le-a venit să creadă: "Ce ţi-ai făcut?" Oare la ce schimbări ar trebui să se mai aștepte admiratorii săi.

În rest, după divorț, Lorena iubește și este iubită de un craiovean care i-a redat încrederea și pofta de viață!

Valentin a răspuns dur unor acuzații dure: ”Îl dau în judecată!” Să fie vorba de un concurent de la „Mireasă pentru fiul... Natașa de la „Mireasă pentru fiul meu”, ce-ai făcut domnișoară? „Ea e dragostea mea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x