Mireasa pentru fiul meu

Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", uitată de foştii colegi? Ce a apărut pe pagina ei de Facebook chiar de ziua sa

 
+2 click pentru
galerie

Este zi mare pentru Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", însă foştii participanţi par să fi uitat să o felicite. Fosta concurentă a fost felicitată doar de o singură persoană din casă

Lorena nu pare să îşi fi făcut prea mulţi prieteni în casa "Mireasa pentru fiul meu". De ce credem asta? Ei, bine, doar Adelina şi-a amintit ca astăzi este ziua ei şi este singura care a felicitat-o pe Facebook. 

"La mulţi ani, scumpa mea Lorena, mă bucur enorm de mult că am cunoscut o persoană minunată ca tine. Este o prietenie sinceră. Să ai parte în viaţă numai de bucurii şi multe împliniri",  scris Adelina, fostă concurentă pe una dintre paginile de socializare ale Lorenei.
 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe