Antena Căutare

Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a făcut şi mai frumoasă! E o adevărată bombă sexy

La doi ani de la ieşirea din competiţie, superba Lorena experimentează noi tendințe. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii și nu numai, și-a uimit fanii cu noua schimbare de look.

La doi ani de la ieşirea din competiţie, superba Lorena experimentează noi tendințe. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii și nu numai, și-a uimit fanii cu noua schimbare de look.

A ales stilul balayage în locul brunetului care a consacrat-o, iar noul look o prinde de minune. În plus, frumoasa olteancă a trecut peste divorț și s-a îndrăgostit din nou, de data asta tot de un oltean chipeș și iubăreț.

George a rămas doar o amintire și frumoasa Lori nu pare afectată absolut deloc de trecut.

Lori și George păreau cuplul perfect

Lorena şi George au fost concurenţi în cel de-al doilea sezon "Mireasa pentru fiul meu" şi chiar s-au căsătorit în marea finală a show-ului matrimonial. Dar lucrurile nu au mers aşa cum au sperat, iar cei doi au şi divorţat. De atunci, Lorena a trecut prin tot felul de schimbări, iar Radu pare să-i fi cucerit inima pe vecie.

Alertă în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Iulia a ajuns la Urgență după ce a leșinat de trei ori!... Dramă pentru cel mai nărăvaș cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Trebuie să ne oprim, altfel va fi rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x