Antena Căutare

Scandal în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Lorena a izbucnit: "Trăiesc cu nişte caractere infecte". Mama concurentei: "Eu nu am bani să-ți plătesc contractul"

O furtună de reproşuri s-a declanşat în casa "Mireasă pentru fiul meu!" Farsele fetelor nu au fost pe placul Lorenei!

O furtună de reproşuri s-a declanşat în casa "Mireasă pentru fiul meu!" Farsele fetelor nu au fost pe placul Lorenei!

Tânăra s-a trezit cu pastă dinţi în păr şi ouă crude în pat. Furioasă, concurenta a amenințat că va sări gardul sau va ieşi pe poartă, odată cu băieţii.

Văzând reacția fetei, mama acesteia a intrat în direct, prin telefon:

"Lorena, nu face asta că ai să regreţi. (...) Eu nu am bani ca să-ţi plătesc contractul, ştiai în ce te bani. (...) Te roagă mama, mai gândeşte-te şi vorbeşte cu Aurelian. Eşti prea vulcanică.", a spus cu lacrimi în ochi Luminiţa, mama Lorenei, potrivit spynews.ro

"Trăiesc cu nişte caractere care sunt foarte infecte. Javre. Trăiesc cu nişte javre în casă. Eu sunt foarte impulsivă. (...) Mai am două zile de stat aici. O să fac ceva. Când o să iasă băieţii ies şi eu pe poartă sau dacă nu am decis să sar gardul. Nimănui nu-i pasă de mine. Aurelian nu-mi ia apărarea. (...) O să-mi cer eliminarea şi gata", a povestit Lorena furioasă.

Susținătorii lui Edith s-au mobilizat împotriva mătușii lui Ali: „Stimată doamnă, știți cum se zice, "găina bătrână... Emoţii de necontrolat la "Mireasă pentru fiul meu"! Mama Lorenei a plâns în direct după ce a aflat că fiica ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x