Antena Căutare

Mama Nadiei Comăneci, cea mai mare fană a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu": "Nu pierde niciun episod. Dacă o sun, îmi închide telefonul"

"Mireasă pentru fiul meu" este una dintre cele mai urmărite emisiuni. Printre cei care stau în faţa televizorului cu sufletul la gura se numără şi Ştefănia, mama Nadiei Comăneci.

"Mireasă pentru fiul meu" este una dintre cele mai urmărite emisiuni. Printre cei care stau în faţa televizorului cu sufletul la gura se numără şi Ştefania, mama Nadiei Comăneci.

Invitată în platou, Elena Merișoreanu,cântăreaţă de muzică popular, a mărturisit că prietena ei este o mare fană a emisiunii.

"Să ştiţi că aveți fană înrăita, o moldoveancă, mama Nadiei Comăneci, Ştefania. Nu pierde niciun episod. Dacă o sun, îmi spune să închid telefonul că urmăreşte Mireasa pentru fiul meu", a mărturisit artistă.

Mădălina i-a dat șah mat iubitului său. Andrei a rămas fără cuvinte când a auzit ce crede despre relația lor. Totul a fo... Mădălina față-n față cu stripperul care a făcut-o să plângă. Concurenta s-a schimbat la față: "Și dacă nu erai film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x