Antena Căutare

Mireasa Liliana, un nou iubit? Luțu, bătăușu' , o amintire? L-a prezentat tuturor pe „PRIETENUL EI”

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a prezentat tuturor pe prietenul ei, un copilaș adorabil, de care Lilișor s-a atașat iremediabil.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a prezentat tuturor pe prietenul ei, un copilaș adorabil, de care Lilișor s-a atașat iremediabil.

De altfel, nu mai este un secret că Lili are o afinitate deosebită pentru micuți, mai ales că în trecut bruneta a fost animatoare la petreceri pentru copii. „Prietenul meu, Ahile”, a scris Lili la descrierea fotografiei.

„Mireasa” noastră dragă traversează o perioadă extraordinară atât pe plan profesional, dar personal.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu. În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.

Laurenţiu i-a dat speranţe false Ştefaniei sau s-a minţit singură? A sfârșit singură și cu inima frântă!... Vestea pe care toţi fanii o aşteptatu! Robert, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", va deveni tat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x