Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, într-o fotografie de colecție. Cum arătau iernile pe vremea ei!

Fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” continuă să fie foarte activă în mediul online. Îndrăgita vedetă a postat o fotografie din copilăria sa, dar și un text despre cum erau iernile în vremea copilăriei sale

Fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” continuă să fie foarte activă în mediul online. Îndrăgita vedetă a postat o fotografie din copilăria sa, dar și un text despre cum erau iernile în vremea copilăriei sale.

„Dar oare noi mai suntem sanatosi la cap?? Adica nu exageram? Nu cadem in extreme?

Imi aminteam, zilele trecute, de copilaria mea, petrecuta in anii ’80! Cele mai multe vacante, la tara. Pe ulita. Ma uita Dumnezeu pe drumuri, la joaca. Doar foamea ma mai aducea pe acasa.

Nu aveam echipament de iarna, ci doar pantaloni si sosete din lana de oaie, impletite de mamaia!

Cand ingheta lana aia pe noi, veneam tremurand, cu turturi la maneci si la marginea pantalonilor, uzi la picioare, cu mainile inghetate, tragand de vreo sanie stramba si carpita, facuta acasa, in gospodarie. Eu nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata raciti sau bolnavi. Toata lumea era ca noi!”, scrie Mirela pe blog.

Vestea pe care toţi fanii o aşteptatu! Robert, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", va deveni tat... O concurentă din Casa Mireselor se simte rușinată de petrecerea burlăcițelor: ”Doamne, câtă forță avea omul ăla!” S-a op...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x