Antena Căutare

Surpriză de zile mari! Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", relație secretă cu Liviu Vârciu?! ”Da, este vorba de... iubi!”

Denisa este una dintre fostele concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu” și a reușit să facă valuri în lumea mondenă, asta după ce a publicat pe internet o imagine în care apare în brațele lui Liviu ”Don Juan” Vârciu.

Denisa este una dintre fostele concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu” și a reușit să facă valuri în lumea mondenă, asta după ce a publicat pe internet o imagine în care apare în brațele lui Liviu ”Don Juan” Vârciu.

Contactată telefonic, tânără a dat cărțile pe față, în direct, la Antena Stars. Are sau nu o relație secretă cu Vârciu?

"În viaţa mea există cineva şi sunt foarte fericită. Da, e vorba despre iubi. Poza cu Liviu e de acum câteva luni de zile, dar nu e nimic între noi. Ştiu că-i plac fetele frumoase. El a avut o filmare la un restaurant cu Nea Mărin. Este un bărbat foarte, foarte ok şi cam atât. Am vorbit puţin despre filmarea pe care a avut-o. (…) Nu, iubitul meu nu este gelos, pentru că ştie că poza a fost făcută înainte să îl cunosc. Nu cred că sunt genul de persoană potrivită pentru Liviu, iar dacă ar insista, eu în momentul de faţă nu văd pe nimeni în afară de iubitul meu", a declarat Denisa.

Dragostea îi priește Emiliei de la "Mireasă pentru fiul meu"! Fosta concurentă s-a transformat total: E o adev... Amintirile din cămin ale Mirelei Boureanu Vaida: „Mâncam mâncare gătită pe reșou, îmi întindeam rufele pe sârmă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x