Antena Căutare

Valentin, decizii radicale în privința fetiței lui. Ce i-a spus mamei copilului lui. Cu cine va rămâne micuța Jessica?

Valentin și mama copilului său au avut ocazia de a clarifica problemele relației lor. Concurentul din Casa Mireselor a avut ocazia de a petrece câteva ore cu cea care i-a dăruit o minunăție cu fetiță.

Valentin și mama copilului său au avut ocazia de a clarifica problemele relației lor. Concurentul din Casa Mireselor a avut ocazia de a petrece câteva ore cu cea care i-a dăruit o minunăție cu fetiță.

Ce și-au spus cei doi? În primul rând, Valentin e decis sănu facă testul de paternitate și să rămână indiferent alături de copil, să se implice în educația și creșterea ei. În al doilea rând, Carla, mama fetiței, i-a cerut tânărului o procură pentru a o lua în străinătate.

Valentin nu a fost de acord, suspicios de faptul că mama Jessicăi ar avea un loc de muncă cinstit în Italia. Cu toate acestea, Vali crede că femeia s-a mai schimbat puțin. Până când cei doi părinți vor ajunge la un consens, micuța va rămâne la bunica maternă.

Un nou concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", pus la "colţ"! Acuzaţii grave i se aduc lui Aureli... Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu", apariţie într-o locaţie neaşteptată! Unde au fost văzuţi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x