Antena Căutare

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită. Cum arată fata despre care fanii au crezut că e Alexandra

Aron a rămas în relații bune cu fanii. Acesta păstrează legătura cu cei care îl apreciază prin intermediul conturilor de pe rețelele de socializare.

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită. Cum arată fata despre care fanii au crezut că e Alexandra Galerie
Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită | Instagram

Recent, Aron le-a spus fanilor că are o iubită, dar nu a făcut publice imagini cu chipul ei. Cu toate acestea, mulți au crezut că fata este chiar Alexandra, tânăra cu care Aron a avut o relație în casa Mireasa, dar care mai apoi l-a părăsit pentru Cosmin.

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită

La un moment dat, băiatul a spus că fata nu este nici pe departe Alexandra și ca la un moment dat le va arăta imagini cu ea.

Acum, băiatul și-a dus partenera într-o vacanță în Bistrița, la Lacul Colibița. Cei doi tineri se bucură de o priveliște de vis, dar și de momente tandre. Și cu această ocazie, Aron a arătat imagini cu noua sa parteneră.

Pe tânără o cheamă Gabriela, este blondă, cu părul lung. Din imagini, fanii și-au dat seama că relația dintre cei doi merge foarte bine și că se înțeleg de minune.

Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea

Cosmin Preda de la Mireasa, sezonul 5, a făcut declarații neașteptate despre Alexandra Ghioca, fosta lui iubită. Acesta o acuză că vorbea cu Aron noaptea, când el adormea.

Iată că din povestea de dragoste a lor, Cosmin și Alexandra, au ajuns la jigniri mari, bărbatul chiar acuzând-o de lucruri halucinante. Acesta spune că tânăra s-a prefăcut gravidă pentru ca el să-i mai ofere o șansă la împăcare. Lucrurile însă au luat o întorsătură neașteptată.

Cosmin de la Mireasa, sezonul 5, spune că fosta lui iubită, Alexandra, cu care se și mutase împreună după eliminarea lor din casa Mireasa, l-ar fi mințit că e gravidă, întinzându-și sânge pe mână ca și când s-ar fi tăiat pentru a-l constrânge pe bărbat să îi mai ofere o șansă.

Iată că bărbatul nu a fost limitat în declarații și a vorbit deschis despre ea, spunând că a simțit că ea îl înșală cu Aron, iubitul ei din casa Mireasa.

„Înainte să vină în București, deci noi ne-am despărțit pe 18 iulie, ea weekendul viitor a venit cu trenul în București și mințea pe toată lumea că e însărcinată și mi-e și rușine să vă zic. Ea și-a dat cu menstruație pe mână, la încheietură, mințea că e gravidă ca să ne împăcăm. Spunea că s-a tăiat, că se omoară.

Adelina, fosta concurentă de la Mireasa, în brațele unui bărbat misterios. Ce i-au urat fanii și ce le-a răspuns fata... Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit. Cum arată tânărul care i-a cucerit inima fostei concurente din cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x