Antena Căutare

Cătălin de la Mireasa, cu gândul la Nicole. Ce vești neașteptate a primit din afara competiției

Cătălin este cu gândul la Nicole, în ciuda faptului că iubita sa nu i-a dat niciun semn de când a părăsit casa "Mireasa".

catalin, iubitul lui nicole, a primit vesti neasteptate din afara competitiei
Cătălin este cu gândul la Nicole, în ciuda faptului că iubita sa nu i-a dat niciun semn de când a părăsit casa "Mireasa"

Fosta concurentă continuă să urmărească emisiunea, însă nu a reușit să finalizeze divorțul care o împiedică să fie alături de Cătălin de la Mireasa.

”Îi mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ai trimis, cu toate că ai mai omis să-mi spui 'noapte bună', câteodată... aștept să ieși și să ne vedem afară. Vă pup și să aveți grijă de voi”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Nicole prin intermediul staff-ului.

Nicole a oferit, în cadrul discuției telefonice cu reporterul emisiunii Mireasa, câteva informații despre soțul său.

Citește și: Cătălin de la Mireasa, mărturisiri sfâșietoare după plecare lui Nicole. Ce a făcut imediat după plecarea iubitei

”Când am ieșit din casă, lumea mi-a zis că soțul meu ar fi murit acum o săptămână. Înainte să ies eu cu o săptămână din casă. Prostii... Și doar ieri am reușit să iau legătura cu el și nu, nu s-a rezolvat (n.r. divorțul)”, a afirmat ea.

În legătură cu zvonul conform căreia Nicole ar fi fost la petrecerea zilei de naștere a soțului său, Cătălin a declarat: ”Eu cred că sunt doar niște vorbe. Oricum nu mă afectează. E liberă să facă ce vrea.”

Mai multe detalii în materialul următor:

Ce părere are mama Andrei despre legătura dintre ea și David de la Mireasa. Ce sfaturi le-a dat celor doi... Doamna Mia de la Mireasa, poveste de viață dureroasă. Și-a pierdut doi copii într-un incendiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x