Antena Căutare

Ce a postat Cătălina la scurt timp după Marea Finală. Ipostaza în care s-a fotografiat cu soțul Vlad de la Mireasa 7

În Finala Mireasa sezon 7, Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Cei doi tineri au devenit familia Bibire și au sărbătorit uniunea alături de cei dragi.

colaj de imagini cu vlad, catalina si simona gherghe Galerie
În Finala Mireasa sezon 7, Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Cei doi tineri au devenit familia Bibire și au sărbătorit uniunea alături de cei dragi. | Antena 1

Vlad și Cătălina s-au clasat pe locul 3 în preferințele telespectatorilor pe 10 iulie 2023, când a avut loc Finala Mireasa.

Înainte de aflarea topului, cei doi și-au făcut jurăminte și s-au cununat în fața rudelor și a telespectatorilor.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Imagini emoționante cu momentul căsătoriei

Vlad: ”Hei, șoarec. Dacă până să vin la emisiune credeam că am cea mai frumoasă viață, mă mințeam. Mi-ai dat lumea peste cap. Ești persoana care mi-a schimbat toate principiile de viață. Împreună am trecut prin toate. Te iubesc din tot sufletul meu”

Cătălina: ”Vreau să știu că sunt recunoscătoare pentru că te-am întâlnit. E pentru prima dată când simt să fac acest pas cu cineva. Împreună am hotărât că nu ne vom face promisiuni, dar să știi că voi încerca de fiecare dată să nu te judec, să te înțeleg.”

Ce a postat Cătălina la scurt timp după Marea Finală

Cătălina și Vlad au postat prima fotografie de cuplu după ce s-au căsătorit în Marea Finală Mireasa sezon 7.

”Pure love”, a notat concurenta lângă fotografie în care zâmbeau fericiți pentru decizia importantă pe care au luat-o.

Citește și: Mireasa sezon 7, 14 iunie 2023. Nuntă tradițională în casa Mireasa. Toți concurenții au sărbătorit alături de Vlad și Cătălina

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe logodnicele lor îmbrăcate în rochiile de mireasă

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Mesajul lui Hatice după Finala Mireasa. Ce a avut de transmis pe internet: ”Și muriți, muriți”... Mireasa, sezon 7. Antonio a mers la el acasă, la scurt timp după finală. Ce imagine a postat din Constanța, orașul lui n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x