Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Imagini emoționante cu momentul căsătoriei

Într-un cadru de poveste, Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7 au spus ”DA” pentru o viață împreună. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața tuturor și formează acum familia Bibire.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Imagini emoționante cu momentul căsătoriei Galerie
Într-un cadru de poveste, Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7 au spus ”DA” pentru o viață împreună. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața tuturor și formează acum familia Bibire. | Antena 1

Emoții mari pentru Vlad și Cătălina, care și-au oficializat relația în fața familiilor și telespectatorilor. Iată ce jurăminte și-au făcut și cum a fost momentul în care și-au spus ”DA”.

Vlad și Cătălina spun ”DA” în fața primarului în Finala Mireasa sezonul 7

Emoționați, Cătălina și Vlad au pășit în fața primarului, hotărâți să devină familia Bibire. Tinerii au avut mari emoții și și-au jurat iubire în fața tuturor celor dragi.

Vlad: ”Hei, șoarec. Dacă până să vin la emisiune credeam că am cea mai frumoasă viață, mă mințeam. Mi-ai dat lumea peste cap. Ești persoana care mi-a schimbat toate principiile de viață. Împreună am trecut prin toate. Te iubesc din tot sufletul meu”

Cătălina: ”Vreau să știu că sunt recunoscătoare pentru că te-am întâlnit. E pentru prima dată când simt să fac acest pas cu cineva. Împreună am hotărât că nu ne vom face promisiuni, dar să știi că voi încerca de fiecare dată să nu te judec, să te înțeleg.”

Cei doi au spus un ”DA” hotărât în fața primarului.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe logodnicele lor îmbrăcate în rochiile de mireasă

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Hatice și Mihai au spus ”DA”. Ce jurăminte și-au făcut înainte să devină familia Grosu... Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Maria și Antonio s-au cununat civil. Ce și-au promis înainte de a spune marele „Da”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x