Antena Căutare

Gala Mireasa 9 ianuarie 2021. Eliminare neașteptată! Ce băiat părăsește casa „Mireasa”

Surpriză în casa Mireasa. După plecarea lui Ștefan, concurenții s-au liniștit crezând că nu mai există eliminare, dar regulile sunt reguli și trebuie respectate.

Cine a părăsit casa Mireasa Galerie
Un băiat a fost eliminat în gala mireasa din 9 ianuarie 2021 | Antena 1

În ediția difuzată în data de 9 ianuarie 2021, băiatul care părăsește casa Mireasa este Ciprian.

Andra a fost prima care a fost chemată să-și dea cu părerea despre cine va părăsi casa Mireasa și ea l-a nominalizat pe Alex, spunând că este mai trist în ultima perioadă și pentru că n și-a găsit încă jumătatea în competiție.

Carina se gândește la Ștefan să fie bine, dar a nominalizat cu încredere. Acesta simte că Ciprian trebuie să plece acasă.

Alexandra l-a nominalizat pe Alex, chiar dacă între cei doi au existat ceva tachinări după intrarea concurentei în competiție.

Andreea a venit și ea în platoul Mireasa și deși nu se aștepta să ia o astfel de decizie, aceasta a fost nevoită să nominalizeze, iar ea consideră că Alex trebuie să părăsească casa Mireasa.

Bianca l-a nominalizat și ea pe Alex pentru că acesta a spus mai multe zile la rând că vrea să plece acasă.

Mădălina s-a gândit bine și l-a nominalizat pe Ciprian.

Claudia a venit și ea în platoul Mireasa și deși a fost emoționată, aceasta s-a gândit că cel mai bine este ca Alex să plece acasă.

Pentru că Mădălina a fost fata săptămânii, votul ei a fost definitoriu în eliminarea din această săptămână. Ea l-a ales pe Ciprian, deci el este băiatul care pleacă din casa Mireasa.

Gala Mireasa 9 ianuarie 2021. Motivul pentru care Ștefan a părăsit casa Mireasa... Gala Mireasa 9 ianuarie 2021 | Cine a primit titlul de Mama Favorită și care au fost cele mai votate fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x