Antena Căutare

Mădălina, în pragul lacrimilor în timpul unei discuții cu Radu. Ce o supără pe concurenta de la ”Mireasa”

Discuțiile avute de Radu cu Ștefan și restul concurenților despre Mihai nu au fost pe placul Mădălinei, care l-a ”certat” pe iubitul ei.

Madalina Buzatu de la Mireasa, fotografiata dupa gala saptamanii
Mădălina Buzatu a fost la un pas de a plânge după o discuție cu Radu

”Și ce treabă ai tu cu Mihai? Ce îți pasă ție? Tu fă ceea ce crezi, eu fac ceea ce simt și cred. Îmi vine să plâng”, i-a spus concurenta.

De asemenea, aceasta i-a reproșat că a strigat, cu o seară în urmă, că vrea să înceapă competiția și l-a întrebat dacă a venit să concureze sau să-și găsească pe cineva.

Dacă lucrurile continuă așa, i-a transmis Mădălina, ea nu va rezista multă vreme în emisiunea ”Mireasa”.

”Știi ce vede lumea de afară? Că ție nu îți convine să facă cuplu cu Ștefania”, i-a mai zis fata, care făcea referire la o serie de mesaje primite de la susținători.

După difuzarea materialului, iubita lui Radu a mărturisit că lucrurile s-au lămurit între ei și că, cel mai probabil, a înțeles greșit unele afirmații ale băiatului.

Ștefania a clacat. De ce s-a închis concurenta de la ”Mireasa” în baie, unde a plâns zeci de minute... Doamna Ana, reproșuri la adresa lui Radu de la ”Mireasa”. Ce nu-i place acesteia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x